fbpx
  • 1

Splošni pogoji poslovanja

Splošno

Ponudnik blaga, družba MODRI VRAT d.o.o., skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Splošno uredbo o varstvu potrošnikov (uredba GDPR) in Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP), zagotavlja potrošniku pred potrditvijo ponudbe oziroma preden ga le-ta zavezuje, informacije o ponudniku in o blagu, končno ceno vključno z davkom na dodano vrednost na enoto blaga in končno ceno z davkom na dodano vrednost izbranega blaga, informacije o stroških dostave ali pošiljanja, plačilnih pogojih, pogojih dostave, roku dostave in informacije o pritožbenem postopku.


Cene

Na osnovi vašega povpraševanja po elektronski pošti ali telefonu bomo za vas pripravili in vam poslali ponudbo po trenutno veljavnem ceniku, ki je viden na spletni strani www.modrivrat.si. Rok veljavnosti ponudbe je naveden ob sami ponudbi.

Cene so izražene v evrih in vključujejo 9,5% oziroma v nekaterih primerih 22% davek na dodano vrednost. Ponudnik se bo trudil zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov o blagu in cenah, ki so objavljeni na spletni strani.


Plačilni pogoji

Plačilo, na osnovi potrjene ponudbe elektronsko ali telefonsko, lahko izvršite preko spletne banke na transakcijski račun ponudnika oziroma poravnate z gotovino ob prevzemu.

Plačilo z bančnimi karticami ni mogoče.

Pri nakupu se upošteva cena, ki jo je kupec potrdil po ponudbi.


Dostava

Dostavo blaga vrši ponudnik skladno s Programom o zagotavljanju zahtev in postopkov za nadzor nad tveganji za varnost živil – prevoz. Ponudnik je vpisan v evidenco registriranih obratov nosilcev živilske dejavnosti za prevoz živil.

Izbrano blago vam dostavimo po predhodnem dogovoru.

Za natančen čas dostave vas bomo kontaktirali po telefonu ali elektronski pošti, zato je telefonska številka in elektronski naslov naročnika obvezen sestavni del naročila.

Brezplačna dostava ob naročilu nad 80 EUR. Za naročila manj kot 80 EUR znaša dostava 3,90 EUR.


Dobavljivost blaga

Dobavljivost blaga je lahko zaradi njegove narave občasno omejena. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam izbranega blaga ne moremo dostaviti. V tem primeru se obvežemo naročnika nemudoma obvestiti in mu omogočiti preklic oziroma zamenjavo naročila.

Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas razširi ponudbo blaga oziroma jo omeji ali popolnoma ustavi.

Sprememba ali preklic naročila

Morebitno spremembo ali preklic naročila lahko uporabnik izvaja v roku 24 ur od potrditve naročila blaga po ponudbi. O spremembi je dolžan obvestiti ponudnika na elektronsko pošto This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali preko telefona na +386 (0) 41 731 210. Na telefon smo dosegljivi od ponedeljka do sobote od 8.00 do 18.00 ure.

Po izteku 24 ur od potrjenega naročila ponudnik ne daje jamstva, da bo spremembo ali preklic naročila lahko sprejel. V primeru, da uporabnik po svoji krivdi ne prevzame naročenega blaga, je dolžan ponudniku poravnati povzročeno škodo in stroške dostave.


Pritožbe, reklamacije in spori

Pritožbe ali reklamacije lahko uporabnik pošlje pisno na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali pošlje po priporočeni pošti na naslov MODRI VRAT d.o.o., Tacenska cesta 123, 1000 Ljubljana. Upoštevajo se samo reklamacije na blago, ki jih uporabnik pošlje izključno na dan dostave.

Ponudnik si pridržuje pravico, da spremeni splošne prodajne pogoje, v kolikor meni, da je to potrebno.


Izključitev odgovornosti

Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu družba MODRI VRAT d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Prav tako družba ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti te spletne strani. V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, družba MODRI VRAT d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice

Copyright 2020 MODRI VRAT d.o.o.. Vsa besedila, slike, video vsebine in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja družbe MODRI VRAT d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Pogoji uporabe osebnih podatkov

Upravljalec zbirke osebnih podatkov MODRI VRAT d.o.o. Tacenska cesta 1000 Ljubljana

S sprejemom pogojev uporabe osebnih podatkov (ime in priimek, elektronski naslov, poštni naslov, telefonska številka), uporabnik soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob pošiljanju preko spletnega obrazca , uporabljajo oz. obdelujejo za potrebe trženjskih aktivnosti kot je posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice, vabila na degustacije, itd.) na uporabnikov elektronski naslov, telefonsko številko ali poštni naslov.

Ponudnik blaga zagotavlja, da bo osebne podatke s katerimi upravlja, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Upravljavec lahko za namene določene v teh splošnih pogojih, posreduje podatke o sodelujočih svojim pogodbenim partnerjem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi osebnih podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun. Pogodbena partnerja za urejanje spletne strani ter pošiljanje obvestil sta GRID d.o.o. in Lucija Šušteršič.

Uporabnik lahko kadarkoli zahteva vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave svojih osebnih podatkov ali poda ugovor zoper obdelavo svojih osebnih podatkov s pisnim obvestilom na MODRI VRAT d.o.o, Tacenska cesta 123, 1000 Ljubljana ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Osebne podatke bo upravljavec hranil do preklica soglasja za zbiranje osebnih podatkov.

To soglasje lahko uporabnik kadarkoli pisno prekliče.
Preklic lahko posreduje na e-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali po običajni pošti na sedež upravljalca MODRI VRAT d.o.o., Tacenska cesta 123, 1000 Ljubljana.

Piškotki

Spletna stran modrivrat.si uporablja 4 vrste piškotkov za pravilno delovanje spletnih storitev:

  • Facebook za pravilen prikaz Like gumba na podstraneh.
  • Google Analytics za spremljanje obiska spletne strani.
  • Joomla/modrivrat.si za pravilno prikazovanje spletne strani.
  • Mailchimp za prikazovanje POPUP obrazca za prijavo na brezplačna obvestila.
Copyright © 2020 MODRI VRAT d.o.o. Vse pravice pridržane.