fbpx
  • 1


NOJEVE DELIKATESE, svet novih kulinaričnih doživetijO nas

Leta 2013, z ustanovitvijo družbe MODRI VRAT, reja živali d.o.o., smo začeli zaganjati kolesje za ponovno postavitev reje nojev v Sloveniji. Od ideje do pridobitve statusa odobrenega obrata nas je vodilo načelo, kjer je volja je tudi pot. Danes smo ponosni, da je družba MODRI VRAT d.o.o. pri Evropski komisiji vpisana na seznam odobrenih obratov kot vzrejni (SI 11R01), reprodukcijski (SI 11 ST02) in selekcijski center ali valilnica (SI11V03). Še več! Smo edini odobren obrat s to vrsto dejavnosti v Sloveniji oziroma širše na področju bivše Jugoslavije.

A to je šele začetek. Odpiramo vrata novim izzivom. Prepričani smo, da bodo kakovostne in slastne nojeve delikatese s slovenskim poreklom, zadovoljile pričakovanja ljubiteljev alternativnih vrst mesa in gurmanskih užitkarjev.

Naša vizija temelji na skrbi za dobro počutje in zdravje živali, zagotavljanju najvišjih standardov pridelave, predelave, distribucije in trženja, ter skrbi za zadovoljstvo uporabnika. Vsak korak je neskončno pomemben, zato sodelujemo z uglednimi poslovnimi partnerji. Naš uspeh je timsko delo vseh.

Lastnik med noji na posestvu MODRI VRAT

Mali noji se pasejo na posestvu MODRI VRAT