• 1


NOJEVE DELIKATESE, svet novih kulinaričnih doživetijNojeva pašteta


Slovensko meso.

Domača receptura.

Naravi prijazna embalaža za recikliranje.

Pašteta je priljubljen namaz, pripravljen iz fino mletega mesa ter maščobe. Njeno sestavo ter naravo povzema tudi francoska beseda »pâté«. Hladno postrežen namaz je sestavljen iz skrbno izbranih sestavin s šarmantnimi okusi ter aromami. Ključ do odličnega namaza je, da se sestavine med seboj dobro ujamejo ter ne zakrijejo tiste, ki je v glavni vlogi. Družini prestižnih paštet, ki so zaradi žametnih okusov poznane prav po vsem svetu se pridružuje tudi naša – Domača nojeva pašteta z jetri.

Domača nojeva pašteta je delikatesa, na katero smo še posebej ponosni. Prefinjena mešanica nojevega mesa ter jeter v vodilnih tonih se čudovito ujameta z dodano trdo slanino, juho ter mešanico aromatičnih začimb. Pašteta ima gladko teksturo, z ravno prav velikimi koščki ključnih sestavin, ki dajo jasen ter prepoznaven vonj ter okus nojevega mesa ter jeter.

Pašteta je pripravljena po domači recepturi, bogati jo kakovostno nojevo meso z dodatkom nojevih jeter. Pasteriziran pripravek moramo po odprtju porabiti v štirih dneh. Postrežemo jo lahko kot samostojen namaz za kruh ali v obliki predjedi in prigrizkov. Pašteto lahko nabrizgamo na krekerje, na hrustljave žitne kruhke, v posteljice iz listnatega testa ali rezine slanih palačink. Pred serviranjem okrasite še z listom svežega peteršilja in očarajte še tako zahtevnega in prefinjenega jedca.

Pašteta je shranjena v steklenih kozarčkih, ki jih kasneje lahko ponovno uporabite ali reciklirate. Kozarček vsebuje cca 200g paštete, priporočljivo ga je hraniti v hladilniku.

Za ideje, kako pašteto ponuditi, servirati ali aranžirati obiščite našo Facebook stran MODRI VRAT. ter Kulinarični kotiček. Dosedanja mnenja uporabnikov lahko povzamemo z »za prste obliznit«.

Domačo nojevo pašteto lahko naročite preko spletnega obrazca.

Nojeva klobasa


Slovensko meso.

Naraven ovoj.

Tradicionalna receptura.

Prekajene klobase imajo v slovenski kulinariki prav posebno mesto. Kranjski različici se je tako pridružila še prekajena klobasa iz nojevega mesa, ki izvira iz Posavja. V vasi Jereslavec, kjer se celotna zgodba blagovne znamke MODRI VRAT® začne, se je porodila ideja, da si roki podata tradicija in aktualni trend. Povezuje pa ju kakovost domačih tal. Ravno zato ima simbolično vsaka klobasa dva konca, ki pa se tudi povezujeta.

Nojevo meso je že v sveži obliki izjemno sočno ter aromatično. Odlikuje ga tudi enostavna in hitra priprava. Enako velja tudi prekajeno, poltrajno klobaso.

Prekajena nojeva klobasa vsebuje več kot 70 % kakovostnega nojevega mesa, okus pa dopolnjujejo koščki trde svinjske slanine ter začimbe. Sol, poper, česen in kumina dodajo tudi k cvetu prekajene mesnine. Okus zaokroži postopek dimljenja, tipično parno obliko pa omogoča polnjenje v naraven ovoj.

Prekajene nojeve klobase so pasterizirane mesnine v obliki poltrajne klobase. Povprečna teža na pakiranje (dva para) je 500g.

Shranjujemo jih na temperaturi do +4 °C. Na zmernem ognju kuhamo 25-30 minut.

O sveži zalogi vas lahko obvestimo preko novic ali Facebook strani MODRI VRAT.
Prekajene nojeve klobase lahko naročite preko spletnega obrazca ali pa obiščete Prodajalno mesnin – Janez Remžgar s.p., ki se nahaja na Ljubljanski tržnici, Plečnikove arkade, št. 26.
Nojeva suha salama


Slovenski izdelek.

Premium kakovost.

Edinstvena delikatesa.


»V vsaki tanki rezini združeni okusi prefini.«

Najprej očara s svojo žametno rdečo barvo, pozornost prevzame njen omamen vonj, dokončno pa vas osvoji s temperamentnim okusom. Nojeva suha salama vsebuje 80 % prvovrstnega nojevega mesa in se ponaša z oznako premium. Okusen mozaik povezuje svinjska maščoba ter začimbe. Ovoj ob rezanju odstranimo, saj ni užiten.

Domača nojeva pašteta MODRI VRAT

Domača nojeva pašteta MODRI VRAT

Cenik

 
Nojeve delikatese Veljavna cena (EUR)
Nojeva pašteta
(pakiranje 200 g)
9,95

Cene so izražene v evrih in vključujejo 9,5 % davek na dodano vrednost. Cene se lahko spreminjajo in vključujejo stroške dostave.

Kliknite tu za naročilo.
Nojeva klobasa MODRI VRAT

Nojeva klobasa MODRI VRAT

Cenik

 
Nojeve delikatese Veljavna cena (EUR)
Nojeva klobasa
(v pakiranju je en par,
oz. 250 g)
8,50

Cene so izražene v evrih in vključujejo 9,5 % davek na dodano vrednost. Cene se lahko spreminjajo in vključujejo stroške dostave.

Kliknite tu za naročilo.

Nojeva salama MODRI VRAT

Nojeva salama MODRI VRAT - Pakiranje

Cenik

 
Nojeve delikatese Veljavna cena (EUR)
Nojeva suha salama
(250 g)
27,50

Cene so izražene v evrih in vključujejo 9,5 % davek na dodano vrednost. Cene se lahko spreminjajo in vključujejo stroške dostave.

Kliknite tu za naročilo.

Razvajajte svoje brbončice in naročite nojeve delikatese
Na osnovi naročila bomo za vas pripravili ponudbo, ki vam jo pošljemo po elektronski pošti.

Polja označena z zvezdico so obvezna.
Prosimo vnesite vaše ime.
Vnesite vaš e-poštni naslov.
Vnesite številko vašega stacionarnega ali mobilnega telefona.
Vnesite vaš naslov.
Vaša poštna številka.
Vnesite vaš kraj.
Nojeve delikatese
Količina